Våra samarbetspartners

Vi på Hälsopartners ger alltid våra kunder bästa möjliga bemötande, omsorg och kvalité. Därför väljer vi endast samarbetspartners som delar samma vision. 

Tillsammans blir vi starkare!

Lars Åstrand - Naprapat

Välkommen till BOA hälsa. Jag brinner för att kunna hjälpa mina patienter och erbjuder olika specialistkompetenser. Hos mig får du hjälp på bästa sätt oavsett var i kroppen du har ont.

Jag är utbildad på Naparapathögskolan i Stockholm och legitimerad av Socialstyrelsen. 

I över 20 år har jag arbetat som naprapat och hjälper människor med allt inom hälsa.

Intresset för hälsa kommer från en egen skadefylld period som fotbollsspelare i Djurgården i slutet av 80-talet. Tidigare har jag jobbat som personlig tränare och har ett specialintresse för kost.

Läs mer på hemsidan: Boahalsa.seNadja Öström - Naturterapeut

Önskar du få hjälp med ditt mående och / eller undrar hur din kropp mår? Då kan ett nybesök hos mig som Herb Pharma Naturterapeut vara det du letar efter.

Jag kan genom blodanalyser via mikroskop, högteknologisk akupunktur och bioresonans söka svaren på de obalanser som kan skapa besvär i ditt mående. Både akuta eller kroniska. Genom vårt individuella samtal och med de verktyg jag har vill jag klura ut vilken hjälp som passar just för dig.

Givetvis ger jag även rådgivning kring kost anpassat just för dig. Varmt välkommen att boka tid eller höra av dig om du har några frågor. 

Läs mer på hemsidan: nadja.nu

Tone Lyche - Kinesiolog

Hej, det är jag som är Tone, och jag älskar mitt jobb! Jag utbildade mig till Massageterapeut på Axelsons Gymnastiska Institut och efter det har det bara blivit fler och fler kurser. Kroppen blir man aldrig klar med för den är så otrolig komplex. Jag är nu inte bara massageterapeut, utan även Diplomerad Kinesiolog, efter 15 månaders studier! Ett 20-tal andra olika verktyg har jag i min låda; Öronakupunktur, Kinesiotejping, Lymfmassage, Koppning, Kostrådgivning ,och sist men inte mins Holografisk Kinesiologi för att nämna några.

Min nyfikenhet är min styrka och det som gör att jag kommer fundera tills jag hittar en lösning på ditt problem.

Läs mer på hemsidan:

HandsOn Kroppsterapi