Individuell terapi

Ibland tappar vi människor balansen i livet och det blir svårt att hitta vägen tillbaka själv. Kanske känns allt tungt, hopplöst och svart. Du vet inte vad som är fel, bara att något känns fel och att du inte vet hur du skall förändra din livssituation.

Då kan det vara rätt läge att uppsöka en samtalsterapeut. Dennes uppgift är att lyssna, stötta och få dig som klient att tänka på ett mer livsbejakande sätt. Göra dig mycket mer nyfiken på dig själv och se till att du kommer i kontakt med vad du själv vill och behöver. 

Som din samtalsterapeut hjälper vi dig även med att börja jobba på dina gränser och ramar och på att du ska kunna tycka mer om och respektera dig själv.

På Hälsopartners praktik på Södermalm tar vi både emot privata kunder och kunder som skickats till oss från företag och kommuner för individuella samtal.

Varje samtal är 90 minuter långt.

"Att respektera och tycka om sig själv och kunna sätta tydliga gränser är nyckeln till känslan av värdighet och självrespekt. Att sätta gränser är att vara någon, att ha identitet och integritet"