Massage på Ert företagVill du göra en varaktig hälsoinvestering för dina anställda? 

Satsa då på behandlande massage på arbetsplatsen!

En välmående personal, är en personal som presterar bättre och ger ett gott intryck till "kund".
Att regelbundet få massage ökar känslan av välmående och ger varje kund insikter om sin egen kropp och dess hälsotillstånd. Anlitar ni Hälsopartners är ni i garanterat trygga händer!

Varje massageterapeut i Hälsopartners har många års- erfarenhet av att möta och behandla människor. Alla är mycket välutbildade inom anatomi, fysiologi, näringslära, träning och coachande samtal, vilket göra att vi kan ge mycket professionella och genomtänkta behandlingar med helheten i fokus. Vår specialitet är idrottsmassage.

Problematik som kan behandlas av oss är bland annat:

* musarm * domningar * spännings – och träningsvärk * kramptillstånd i musklerna * arbetsskador * hållningsproblematik * ömhet

Självklart kan Hälsopartners massörer även ge en avkopplande massage som sänker stressnivåerna i kroppen och frigör lugnande hormoner.

Våra massörer är mycket lyhörda och omtänksamma inför sina kunders behov. Alla som arbetar på Hälsopartners har tillgång till ett stort kontaktnät av duktiga människor inom hälsa- och sjukvård och detta gör att vi vid behov kan slussa våra kunder vidare till annan instans om så skulle behövas.

Några exempel på vilka typer av tjänster som vi då kan rekommendera er till är:

läkare, naprapat, kiropraktor, akupunktör och samtalsterapeut.

Ni väljer själva om ni vill erbjuda er personal 25, 45 eller 55 minuters behandling.

Från januari 2004 är massage likställt som övrig friskvård för företag. Detta innebär att arbetsgivare som erbjuder sin personal massage får dra av hela kostnaden som friskvård.