Kundreferenser


Handledningen med Anna på hälsopartners har nog betytt allt för oss på Älta fritidsgård.

Hon har genom åren hjälpt oss med verktyg och att reda ut saker som kan finnas i en personal grupp.

Vi har nått en mycket högre nivå när det gäller att kommunicera och se varandra i gruppen. Anna har med sin raka tuffa stil slipat oss ordentligt, samtidigt som hon fångar individen och följer upp jobbiga saker. 

Det är högt i tak med Anna och hon har förmågan att ta fram saker i människor som de inte var medvetna om. Vi har haft Anna i ca 4 år nu och kommer fortsätta utveckla det samarbetet.

Kan varmt rekommendera Hälsopartners för ett utvecklingsarbete med personalen."

/Micke Cullgert
Biträdande enhetschef, Nacka Kommun
Älta fritidsgård


Hos hälsopartner har jag fått nya "verktyg" för att se nya & andra perspektiv på saker & ting som sker i livet. Jag har också fått nya insikter om hur jag själv faktiskt kan påverka mitt liv och förändra gamla invanda oönskade mönster, på egen hand, med egen kraft och att även om det ofta kan innebära ett stort arbete så är det värt mödan eftersom det är en investering i mig själv och därför också i alla människor i min närhet.

Jag är mycket tacksam för allt stöd jag under flera år fått & som jag idag fortfarande får…"


/Anna Möller
Biträdande enhetschef, Nacka kommun
Henriksdals Fritidsgård


Anna har arbetat med coachning och handledning för Grooo under ett flertal år och utfört allt ifrån individuell stresshandledning och coachning av medarbetare och chefer, till grupphandledning av chefsteam och ledningsgrupp samt drivit workshops för hela företaget.

Anna är mycket kunnig och bred i sin kompetens, extremt flexibel och lyhörd efter våra behov och tydlig i sitt arbete. Hon har förmågan att skapa stora resultat och utveckling hos såväl individen som organisationen och ger alltid upphov till djupa insikter och nya kunskaper. Med Annas hjälp har vi bland annat förbättrat kommunikation, samarbeten och relationer, skapat bättre interna strukturer, välmående och fångat upp olika varningssignaler. Hon är proffsig och empatisk i sitt bemötande, lätt att tycka om och uppskattas alltid av alla våra medarbetare. Vi känner oss mycket trygga med Anna och ger henne våra varmaste rekommendationer!


Vänliga hälsningar,

Camilla Tykoson

CEO

+46 (0) 707 17 68 00

LinkedIn


Finaste Anna, kan inte med ord beskriva hur glad jag är för att jag träffat dig. Du har givit mig ett värdigt liv tillbaka och jag är så tacksam. Att ständigt brottas med destruktiva tankar, kraftig övervikt och kroppsliga smärtor var min vardag under så många år och hoppet om något annat liv var dött…..och så träffade jag dig. Du har med din fantastiska kombination av olika behandlingsformer och ditt raka, ärliga och varma förhållningssätt till dina klienter fått till något som ingen annan behandlare/terapeut/PT fått till med mig. Tillit! Jag som inte ens har litat på mig själv började lita på dig och nu 2 år senare så har det fört mig till ett liv som jag aldrig trott jag skulle kunna ha. Jag är lugn, trygg och stundtals tom lycklig. Jag har gått ner 28 kg i vikt och är numera normalviktig och jag är även tack vare dina stränga gymövningar både smärtfri och ganska stark i kroppen. Jättetack för allt Anna, du har verkligen en unik förmåga att hela, inspirera och lyfta människor. 

Önskar dig allt gott!! 

Kramar från Peter


Tack för igår! Jag vaknade i morse och kände mig så otrygg. Har drömt massa konstigt i natt. Men när jag väl vaknat till liv så kände jag att en bit av mig var borta. En del av den gamla gråa Maria kändes som bortblåst. En del som har varit min trygghet så länge. Vad jag vill säga är att jag idag känner mig så otroligt mycket lättare, som om en tyngd fallit av mig. Det känns som om jag har en tom duk inom mig som jag bara vill fylla med färg :) 

Tack Anna, du är fantastisk!


Min mamma dog i cancer p g a förnekelse och vem är jag om jag skulle ta efter henne och leva i förnekelsens land. Vem är jag om jag skulle fortsätta leva i min fars anda , att inte kunna växa till en vuxen människa och inte kunna älska mina barn med hela min själ och inte kunna låta dem växa så långt de bara kan. Det skulle ha varit jag, om jag inte träffat Anna och fått lära mig ta hand om mina jag! Att låta min själ få ro och låta mig själv växa till en vuxen kvinna så att jag kan se mig själv, älska som en vuxen kvinna och se mina barn med en mors älskande ögon. Det är jag idag !! och jag kan bara tacka Anna för den långa, stundtals fördjävligt jobbiga resa jag gjort och fortfarande gör men som är fylld med en enorm kunskap om mig själv och andra. Med massor av verktyg att ta till när det är jobbigt och en guide som håller mig i handen när det behövs." 

Tack min älskade terapeut och massör för den resa du ger mig.


Anna Cederstam Krantz har under vårterminen handlett den personalgruppen som jag ingår i. Vårt uppdrag är att arbeta med ungdomar på en fritidsgård i Nacka kommun. Det har varit hög personalomsättning och det har skett många omorganisationer över tid. Jag har arbetat som fritidsledare i närmare 30 år och har under dessa år blivit handled av olika externa handledare. 

Jag tycker att Anna är den bästa av alla dem vi har haft. Vi har fått handledning i grupp och individuellt där även arbetsgivaren har varit med när gruppen träffas.

Jag tycker att Anna har varit väldigt orädd och har på ett mycket proffsigt sätt tydliggjort för vår arbetsgrupp vad som krävs av oss som individer. Hon har kopplat olika förhållningsätt med olika vetenskapliga geometriska figurer för att visa på modeller hur våra problem har uppkommit. Anna har också dragit i nödbromsen när detta behövdes. Problemet var inte hos oss fritidsledare utan det var i mellan arbetsgivare och samordnare. Detta var i slutet av handledningen och jag blev väldigt glad över att Anna tog upp detta i handledningen. Anna hon ser helheten och har många verktyg som hjälper organisationen på olika nivåer hon släpper inte taget utan väljer riktning utifrån det som finns bakom orden.

I den individuella delen av handledningen har jag blivit hörd på. Jag har fått backat i händelser och pratat om nuet samt förstått hur viktigt det som sker nu gör med framtiden. Hon har mycket snabbt kodat av vad som fattades mig och har givit mig en ledstång att hålla i när människor runt mig inte levererar det som de ska göra. Jag har också blivit mer tolerant mot mig själv och fått verktyg att navigera mig framåt. Anna såg mig som en fritidsledare samt en människa som också är en individ. Hon kunde snabbt sortera och skapa en livskarta över det som hade hänt och orsaker därefter.

Ord som självkännedom och självomsorg har idag blivit en del av mig. Jag är tacksam och glad över det Anna har hjälpt mig med att få syn på mig själv och inte kriga själv.

Anna hon har hårda nypor men med mycket värme. Hon bjuder på sig själv och tiden går fort när en är med henne. Hon levererar sammanfattningar och håller tidsplaner. Hon vet vart en grupp ska göra. Hon respekterar åsikter men kan också på ett bra sätt motbevisa utan för den skull vara förtryckande. Hon går in i dig men hon sårar inte dig utan hon ger dig redskap. Hon är bra för organisationer där de vill ha ett hållbart ledarskap.


Kristina Lindeberg, Fritidsledare

0707545693

Björknäs fritidsgård


Referens kring handledningen som vi fick av vår handledare Anna Cederstam Krantz

Min personliga upplevelse från handledningen med Anna är att det hjälpte mig på ett personligt plan som sedan stärkte mig i min arbetsgrupp. Vi startade handledningen med en utgångspunkt att vi i arbetsgruppen redan visste vad problemet låg som i sin tur låg till grund på varför vi inte fungerade som ett arbetslag.

Anna stack direkt hål i vår valda sanning genom att på ett oerhört professionellt sätt få oss att ta ett eget ansvar som individer. Anna är en oerhört rak och ärlig handledare som på ett ödmjukt sätt öppnar upp samtalen och hjälper till att öppna ögonen hos alla deltagare.

Som grupp hjälpte Anna oss att inse att vi alla bar ett ansvar som individer. Vi fick lära oss att vara öppna och ärliga i vår kommunikation mellan varandra, vilket ledde till att vi fick syn på vad vi alla kände, tyckte och tänkte. På individnivå hjälpte Anna mig att se mig själv och varför jag har dom beteendemönster som jag har. Anna gick in på mitt djup och lyckades få mig att öppna upp, vilket ingen annan har lyckats med under mina tidigare samtal med handledare och psykologer som jag har varit hos under min livstid. Anna lyckades med detta då hon vågade säga vad hon såg och kommunicerade det på ett rakt och ödmjukt sätt utan att vara dömande. Detta har lett till att jag har utvecklats som människa i mitt privata liv och att vi som arbetsgrupp blivit enormt sammansvetsade och starka. Utan Annas hjälp hade vi inte stått så stadiga som vi gör idag och det är jag oerhört tacksam för, både som privatperson och som arbetskollega.

Jeanette Åsberg

Fritidsledare i Nacka Kommun 


Klicka på länken nedan för att ta del av fler referenser!