ÖPPNA DIN EGEN EMS STUDIO

EMS ÄR EN AV DE SNABBAST VÄXANDE INDUSTRIN

Ända sedan XBody har utvecklat sin första EMS-träningslösning har den upplevt en exponentiell tillväxt i efterfrågan och fler människor hör om fördelarna med EMS-träning varje dag än någonsin tidigare.

Studios som öppnats med XBody har varit mycket framgångsrika runt om i världen. Tack vare våra högkvalitativa, avancerade EMS-utbildningsenheter och oöverträffad affärssupport (beprövade affärsmodeller, beprövade bästa praxis, omfattande know-how och färdigt marknadsföringsmaterial) för våra studiopartners, kommer du att ha alla nödvändiga verktyg till din hand för att lyckas.

EMS är här för att stanna och det förändrar snabbt fitness- och träningsbranschen.

KONTAKTA OSS IDAG SÅ BERÄTTAR VI MER!

XBODY EMS SWEDEN


BEVISADE FÖRDELAR & ÖKAD EFTERFRÅGAN

Under åren har EMS-träning bevisat sina många fördelar för hundratusentals kunder som tränar med XBody runt om i världen varje vecka. Från skönhetsdrottningar till professionella idrottare, fler och fler människor börjar se fördelarna själva.

Träningarna är korta, roliga och effektiva, ett 90-minuters traditionellt träningspass kan passa in i ett 20-minuters EMS-pass. Ingen överraskning att det har blivit så populärt så snabbt att människor som vill komma i form eller se bäst ut kan spara mycket tid och ansträngning för att nå sina mål.

Mer än 2000 studior har öppnats med XBody-enheter runt om i världen och eftersom fler människor nu hör om det, växer efterfrågan på högkvalitativ EMS-träning exponentiellt.


PRISVINNANDE EMS TRÄNINGSENHETER

XBody förändrade helt och hållet världen av EMS-träningsenheter och det har varit ledande sedan dess. Designade från grunden för att omdefiniera vad en fantastisk EMS-enhet är, XBodys lösningar är mycket lätta att lära sig, de ser vackra ut, ger fantastiska resultat för kunder och hjälper studioägarna att hantera och växa sin verksamhet.

Sedan XBody grundades har dess kritikerrosade enheter vunnit flera utmärkelser över hela världen, och den belönades med "Bästa innovativa produkt" bland andra innovationer, fitness, design och affärsrelaterade prestationer.

XBody har alltid fokuserat på att leverera en pålitlig och högkvalitativ upplevelse för sina partners och kunder, det är därför dess tillverkningsprocesser har fått godkännanden för att uppfylla ISO 9001 kvalitetsstandarder och TÜV Rheinland-certifieringen.


AFFÄRSKUNSKAP OCH MARKNADSSUPPORT

Ända sedan grundandet 2010 har XBody alltid varit annorlunda än andra tillverkare. Medan de såg sin roll enbart som att sälja en produkt, såg vi vår roll som att hjälpa våra partners att lyckas. Det är därför vi inte bara tillhandahåller en utbildningsenhet, utan erbjuder också affärskunnande, marknadsföringsstöd och en personlig relation till var och en av våra partners.

Under åren har vi utvecklat bästa praxis, marknadsföringsmaterial, färdiga bilder och videor, planritningar, studiodesignmallar och beprövade affärsmodeller för att hjälpa studior att nå sin fulla potential och lyckas med sina mål. Vi delar all denna kunskap med våra partners, gratis.


XBODY ÄR RÄTT VAL FÖR DIG

PRISBELÖNADE PRODUKTER
PRISBELÖNADE PRODUKTER

XBody har vunnit flera utmärkelser inom kategorierna innovation, fitness och design, samt prestationer inom affärsutveckling. Vi är också stolta över vårt Bisnode AAA Financial Credibility-betyg.

SNABB LEVERANS
SNABB LEVERANS

Få dina beställningar säkert, korrekt och snabbt med XBody så att du kan driva din distribution på ett tillförlitligt sätt. Med hjälp av vår SAP-integration kan du till och med följa dina beställningar och var de befinner sig vid en given punkt,

LÄTT ATT SÄLJA - SNABBA ROI LÖSNINGAR
LÄTT ATT SÄLJA - SNABBA ROI LÖSNINGAR

XBody EMS-enheter har en av de snabbaste ROI:erna i fitnessbranschen. Med sina tekniska innovationer kan dina studiopartners multiplicera sin omsättning på en enda enhet och med sina högkvalitativa material har den en av de lägsta underhållskostnaderna bland EMS-enheter.

SUPPORT & SERVICE VÄRLDEN ÖVER
SUPPORT & SERVICE VÄRLDEN ÖVER

Njut av säkerheten och tillgängligheten för XBodys världsomspännande support- och servicenätverk som står vid för alla dina önskemål. Vi är stolta över våra snabba svar och lösningar från antingen våra experter på lokala partners eller från vårt eget huvudkontor.

MARKNAD & FÖRSÄLJNING SUPPORT
MARKNAD & FÖRSÄLJNING SUPPORT

Din framgång är viktig för oss. Vi säljer inte bara träningsutrustning, vi tillhandahåller även kunskap, bästa praxis, marknadsföringsmaterial och affärsrådgivning till våra partners så att vi kan lyckas tillsammans.

LÖNSAM AFFÄR SNABB ROI
LÖNSAM AFFÄR SNABB ROI

Med XBodys högkvalitativa och välkända enheter kan du växa snabbt, med låga investeringar och snabb avkastning, samtidigt som du bygger en varaktig, pålitlig verksamhet som hjälper människor att nå sina träningsmål.


NYCKEL TILL FRAMGÅNG SOM STUDIOÄGARE


SÖKAR DU EN FINANSIELL INVESTERING?

Om du är en investerare eller strävar efter att vara det, ge EMS ett försök. Träningsbranschen växer och expanderar kontinuerligt, eftersom människor spenderar mer och mer på sin träning och välbefinnande. Samarbeta med en motiverad personlig tränare eller anställ erfaren personal, öppna din första studio tillsammans för att se vilka fantastiska möjligheter EMS har att erbjuda.


GRUNDLÄGGANDE FÖR ATT  ÖPPNA DIN XBODY STUDIO

  • Skapa en omfattande och noggrant inspekterad affärsplan

  • Kolla in de lokala reglerna för affärsverksamhet i alla aspekter

  • Hyr/Köp en lokal på noga utvald plats

  • Gör om lokalen efter dina önskemål och EMS studiobehov

  • Köp din XBody-enhet och tillbehör

  • Skapa och verkställ en marknadsföringsplan

  • Anställ rätt personal

  • Öppna din studio


ÄR DU ENGAGERAGAD I FITNESS INDUSTRIN?

Om du är en tränare, utöka din tjänsteportfölj med att integrera EMS i ditt företag. Erbjud den här nya tjänsten till dina befintliga kunder för att tjäna mer pengar och ta in nya kunder med EMS för att sälja dina befintliga tjänster till dem. Det kan verkligen vara en win-win-lösning.GRADUAL TILLVÄXT

Om du drömmer stort, men gillar att vara försiktig, börja med en studio, lär dig tips och tricks inom EMS-verksamheten, utbilda dig själv, bygg upp ditt nätverk av människor du gillar att arbeta med och fortsätt sedan med de större investeringarna att öppna fler studior , bygga din egen franchise. Våra enheter och affärslösningar stödjer dig i denna gradvisa och flexibla tillväxt, i din egen takt.

VARFÖR INVESTERAS I EMS?

Att öppna din första studio kräver inte mycket tid, om du lägger upp en bra plan kan genomförandet vara ganska snabbt och effektivt, vilket resulterar i att du har din egen studio igång på bara ett par månader.

Jämfört med andra branscher är den initiala investeringen relativt låg och avkastningen på investeringen kan vara hög och snabb.

Att bygga en framgångsrik EMS-studio börjar med att välja rätt partner, som du kan lita på under de kommande åren.

XBody tillhandahåller mycket avancerade, prisbelönta EMS-träningsenheter, designade för att få ett företag av alla storlekar att lyckas, samtidigt som det ger dig den ultimata friheten att välja rätt affärsmodell och träningsmetod som fungerar för dig.

Vi säljer inte bara utrustning, vi bryr oss om din framgång. Under åren har vi utvecklat en omfattande mängd affärskunskap, bästa praxis, färdiga marknadsföringsmaterial, bilder, videor, studioplan och studiodesignmallar, som vi gärna delar med dig gratis.

VÄLKOMMEN TILL XBODY EMS FAMILJEN!