DÉYONICA - Energigivande Sheet Mask 3-pack

Användning:

1-2 gånger per vecka

Ta bort masken från påsen

Applicera jämnt över ansiktet

Låt verka i 10-15 minuter

Skölj av med ljummet vatten och avsluta med din vanliga hudvårdsrutin.

Använd masken genom att ta ut den ur påsen och applicera den jämnt över ansiktet. Låt masken verka i 10-15 minuter och skölj sedan av den med ljummet vatten. Avsluta med din vanliga hudvårdsrutin för att ge din hud en extra boost.

Ingredienser:

Aqua (vatten): Vatten är viktigt för att återfukta huden, vilket kan hjälpa till att förbättra utseendet på fina linjer och rynkor.

Polyvinylalkohol: Denna ingrediens hjälper till att bilda en film över huden, vilket kan hjälpa till att låsa in fukt och förhindra att den avdunstar.

Natriumhyaluronat: Detta är en form av hyaluronsyra, en naturlig substans som hjälper till att återfukta och fylla ut huden. Det kan hjälpa till att minska utseendet på fina linjer och rynkor och förbättra hudens struktur.

Acetyl Octapeptide-3: Denna ingrediens är en peptid som har visat sig hjälpa till att minska utseendet på fina linjer och rynkor.

Caprylyl glykol: Denna ingrediens är en fuktghetskräm som kan hjälpa till att lugna och återfukta huden.

PEG-40 Hydrogenerad ricinolja: Detta är en tensid som hjälper till att emulgera och distribuera de aktiva ingredienserna i masken jämnt över huden.

Etylhexylglycerin: Denna ingrediens är en fuktighetskräm och hudvårdsprodukt som kan hjälpa till att förbättra hudens övergripande hälsa och utseende.

Bensylalkohol: Detta är ett konserveringsmedel som hjälper till att förhindra tillväxt av bakterier och andra mikroorganismer i masken.

Phenoxyethanol: Detta är ett annan konserveringsmedel som hjälper till att förhindra tillväxt av bakterier och andra mikroorganismer i masken.

Parfum (doft): Linalool, Coumarin, Benzyl Salicylate Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Benzoate. Detta är doftämnen som kan hjälpa till att ge masken en trevlig doft och förbättra den övergripande sensoriska upplevelsen av att använda masken.

Sammanfattningsvis kan en sheet mask som innehåller dessa ingredienser potentiellt hjälpa till att återfukta, fylla ut och förbättra hudens övergripande utseende och hälsa.

199,00 kr
199,00 kr / 3 st