DÉYONICA


DÉYONICA - Premium Face Mist

DÉYONICA är skapad med de finaste och mest aktiva ingredienserna för att hjälpa och uppfylla hudens behov. Produkten utvecklades speciellt för att fräscha upp och förse huden med peptider, antioxidanter, vitamin C, vitamin E och andra viktiga egenskaper. 

Déyonica är en mångsidig face mist primer som är utvecklad för att användas som grundspray eller settingspray. Före och efter smink eller som boost under hela dagen. Déyonica kan även användas på behandlad hud.

DÉYONICA är en förstaklassig skönhetsprodukt som har 5 egenskaper i 1. Den här produkten skapades för att leverera allt du behöver i en applicering.

DÉYONICA är den första fuktgivande primer face mist som förser ditt ansikte med anti-aging för ett yngre resultat samt strålande lyster. Anti-aging ingredienserna förbättrar yttersta hudlagrets elasticitet. Produkten är unik designad med de mest innovativa och renaste ingredienserna som jämnar ut fina linjer och återfuktar samtidigt som ger den perfekta touchen.

DÉYONICA gör så att du slipper bära flera produkter, allt uppnås med bara denna produkt.

DÉYONICA är 100 % vegansk, parabenfri, icke-djurtestat och dermatologiskt testad.

Ta DÉYONICA till gymmet, till stranden eller till festen.

DÉYONICAS EGENSKAPER

Glow fräschar upp ansiktet och ger lyster.

Moisturizer återfuktar ansiktet och förhindrar uttorkning.

Anti-aging förser ansiktet med peptider, jämnar ut fina linjer, reparerar huden och förbättrar epidermal elasticitet.

Primer sprayas på ansiket före sminket för att jämna ut hudtonen.

Fix sprayas över ditt smink för ett hållbart resultat.


DÉYONICA - Energigivande Sheet Mask

Déyonica's Energizing sheet mask är den perfekta lösningen för en snabb uppfräschning av huden. Använd den regelbundet för att uppleva alla dess fantastiska fördelar och få en hud som strålar av liv och energi.

Masken innehåller peptider som är viktiga byggstenar för huden och hjälper till att fylla ut fina linjer runt ögonen och i ansiktet. Vid regelbunden användning syns en synlig minskning av fina linjer och en plumpande effekt som ger en mjuk och len hud.

Déyonicas Energigivande sheet mask med aktiva ingredienser som avlägsnar trötthet och glåmighet från huden, fräschar upp, slätar ut och förnyar huden i ansiktet. Den ger huden nytt liv på bara 10-15 minuters användning.

Innehåller peptider som vid regelbunden användning synligt reducerar fina linjer som veckar sig i huden runt ögonen och i ansiktet och ger en plumpande effekt. Ansiktsmasken återfuktar, ger lyster, förbättrar elasticiteten och förebygger åldrande.

Sheet masker har blivit allt populärare på senare år tack vare deras förmåga att leverera koncentrerade doser av aktiva ingredienser till huden i en bekväm, enkel att använda format. 


Produkter