Skönhetsbehandlingar

Botulinumtoxin Typ A (Botox)


Botox är ett muskelavslappnande receptbelagt läkemedel som injiceras i muskeln eller huden beroende på behandlingsområde. Botox blockerar signalerna från nerven till muskeln. Man kan behandla bl.a. rynkor, migrän, svettningar, tandpressning.

PRP


PRP är en förkortning av Platelet Rich Plasma, blodplättrik plasma, som innebär att man utvinner plasma från ett blodprov och efter det så injiceras plasman i ansiktet, på huvudet eller i olika områden på kroppen. PRP-metoden använder den läkande kraften i din egen kropp till att naturligt förbättra hudens struktur och framtoning. När vi utför en behandling så använder vi helt enkelt dina egna unika tillväxtfaktorer i blodet och deras läkande egenskaper. 

Mesoterapi


Mesoterapi är ett förfarande som innebär injektioner av konventionella läkemedel, vitaminer, aminosyror och mineraler i mesoderm, d.v.s det mellersta hudlagret. En mesoterapi behandling stärker blodkärl, renar cellerna av gifter och ökar metabolismen av fettceller och är också en mycket effektiv föryngrande behandling.

Fillers


Fillers innehåller hyaluronsyra. Hyaluronsyra är en sockermolekyl – ett ämne som vi redan har naturligt i kroppen. När det injiceras i huden ger det både fukt och volym och kan då fylla och släta ut, konturera ansiktet och ge ökad volym i tex. läppar, kinder.

Tandblekning


Tandblekning är en metod för att uppnå estetiska förbättringar på tändernas emalj som har blivit mycket populär. Orsaken till denna behandling är missfärgade tänder.

HIFU (Startar vintern 2023/2024)


Hög Intensivt Fokuserad Ultraljud är en icke kirurgisk behandling för att strama åt lös hud i ansikte och på kropp och/eller reducera fett.

Boka din behandling hos oss!