”Handledningen med Anna på hälsopartners har nog betytt allt för oss på Älta fritidsgård, Hon har genom åren hjälpt oss med verktyg och att reda ut saker som kan finnas i en personal grupp.

Vi har nått en mycket högre nivå när det gäller att kommunicera och se varandra i gruppen. Anna har med sin raka tuffa stil slipat oss ordentligt, samtidigt som hon fångar individen och följer upp jobbiga saker. Det är högt i tak med Anna och hon har förmågan att ta fram saker i människor som dom inte var medvetna om. Vi har haft Anna i ca 4 år nu och kommer fortsätta utveckla det samarbetet.

Kan varmt rekommendera Hälsopartners för ett utvecklingsarbete med personalen.”

/Micke Cullgert
Biträdande enhetschef, Nacka Kommun
Älta fritidsgård


”Hos hälsopartner har jag fått nya ”verktyg” för att se nya & andra perspektiv på saker & ting som sker i livet. Jag har också fått nya insikter om hur jag själv faktiskt kan påverka mitt liv och förändra gamla invanda oönskade mönster, på egen hand, med egen kraft och att även om det ofta kan innebära ett stort arbete så är det värt mödan eftersom det är en investering i mig själv och därför också i alla människor i min närhet.

Jag är mycket tacksam för allt stöd jag under flera år fått & som jag idag fortfarande får…”
/Anna Möller
Biträdande enhetschef, Nacka kommun
Henriksdals Fritidsgård