Anna Cederstam Krantz Hälsopartners

 

Träningsälskande 45 årig kvinna, mor och fru som äger och driver Hälsopartners AB.

Jag brinner för att arbeta med människors psykiska och fysiska hälsoutveckling. Med flertalet utbildningar inom båda dessa områden blir mitt arbete väldigt varierat och spännande där jag får ömsom stärka kroppen och ömsom själen.
Arbetar i huvudsak med att möta klienter på vår stora praktik på Södermalm i Stockholm. Vidare så föreläser och handleder jag runt om i hela Sverige. Jag arbetar med grupper, chefer, företag och organisationer och min huvudsyssla när jag är ute är att utveckla dem jag möter inom kommunikation och förändringsarbete.

På senare tid har jag inlett flera spännande samarbeten där jag anlitas för min expertis inom kropp och själ och flera av dessa samarbeten kommer att synas och höras under år 2019.

Min fritid tillbringar jag helst med vänner och familjen. Min lilla familj (jag, maken och vår dotter) lever ett mycket aktiv liv och vi älskar att resa och se och uppleva nya platser och miljöer. När vi är ute och reser blir det antingen själva eller tillsammans med andra familjer som delar vår passion för träning, tävling, god mat och dryck, utmaningar, sol, bad, spännande platser och rekreation. Jag älskar att vara ute och dansa och försöker att få till det så ofta jag bara kan.

Jag älskar att röra på mig och tränar både lite löpning, går på gym, spelar någon form av racketsport, har börjat fuska lite i triathlon, springer lite motionslopp osv. Jag är absolut ingen morgonmänniska utan en riktig nattuggla. Jag blir sur om jag inte får mat, hungro-aggro, som det kallas för i min familj. Jag har hellre på mig sneakers än högklackat, jag skrattar för högt och ofta och jag är en ganska trumpen förlorare så att spela sällskapsspel med mig är på egen risk.
Jag drömmer inte om att göra så mycket utan känner faktiskt att jag lever mycket i min dröm.

Jag har en fin familj som är fylld av kärlek, jag har ett arbete som känns mycket meningsfyllt och som fyller mig med glädje och stolthet och jag har underbart fina vänner som finns i mitt liv. Vad mer kan man önska sig??

Kontakta mig på anna@halsopartners.se

Podcast: ” I huvudet på en klient” som släpps i februari 2019 på Itunes och ”Omänskligt” som finns på Acast.

Boka tid