Anna Cederstam Krantz Hälsopartners

 

Träningsälskande 46 årig kvinna och mor som äger och driver Hälsopartners AB.

Min fritid tillbringar jag helst med vänner och/eller tillsammans med min dotter. Lever ett mycket aktiv liv och älskar att resa och se och uppleva nya platser och miljöer. Jag älskar att vara ute och dansa och försöker att få till det så ofta jag bara kan. Jag älskar även att röra på mig och tränar både lite löpning, går på gym, spelar någon form av racketsport och jag har även börjat fuska lite i swimrum + springer lite motionslopp tillsammans med vänner.

Jag är absolut ingen morgonmänniska utan en riktig nattuggla. Jag har hellre på mig sneakers än högklackat, jag skrattar för högt och ofta och jag är en ganska trumpen förlorare så att spela sällskapsspel med mig är på egen risk. Jag drömmer inte om att göra så mycket annat än det jag gör, trivs bra med livet i stort.

Jag brinner för att arbeta med människors psykiska och fysiska hälsoutveckling. Med flertalet utbildningar inom båda dessa områden blir mitt arbete väldigt varierat och spännande där jag får ömsom stärka kroppen och ömsom själen. Arbetar i huvudsak med att möta klienter på vår mysiga praktik på Södermalm. Vidare så föreläser och handleder jag runt om i hela Sverige. Jag arbetar med grupper, chefer, företag och organisationer och min huvudsyssla när jag är ute är att utveckla dem jag möter inom kommunikation och förändringsarbete.

På senare tid har jag inlett flera spännande samarbeten där jag anlitas för min expertis inom kropp och själ och flera av dessa samarbeten har resulterat i diverse podcasts, böcker och en massa annat smått och gott.

Kontakta mig på anna@halsopartners.se

Podcast: ”I huvudet på en klient” som finns på Itunes och ”Omänskligt” som finns på Acast.

Boka tid