Hälsopartner

Om Hälsopartners

På Hälsopartners arbetar vi med att leverera tjänster som kan underlätta för individer, par, grupper och organisationer att växa och expandera till en högre medvetandenivå på alla plan.

Hälsopartners driver en mottagning på Södermalm som vi har döpt till Hälsotemplet och dit kommer människor med alla typer av problematik. Det är även här som vi har vårt huvudkontor och träffas tillsammans som team och samlar kraft, energi, glädje och inspiration. Huvuddelen av vår verksamhet har vi ute hos olika företag, organisationer och kommuner. Det är till dessa som vi säljer alla möjliga typer tjänster inom hälsa, organisationsutveckling och friskvård.

 

Detta gör att vi själva har ett mycket varierat arbete. Ena dagen är det en stor föreläsning om kost och hälsa som hålls ute hos ett företag, dagen efter innehåller kanske en heldag med konflikthantering för en liten personalgrupp. Tredje dagen kan innehålla träning, massage och rehabilitering med inbokade patienter på praktiken. Dag fyra i veckan innehåller terapi, kundmöten och kostrådgivning och sista dagen den veckan kan det vara dags för parterapi på förmiddagen och att ha grupper i guidad meditation på eftermiddagen.

 

Den röda tråden i arbetet på Hälsopartners är: – Kunden i fokus! 

 

Klicka här för att boka tider för behandling och terapi

boka