Återträna din bålstabilitet efter graviditeten med hjälp av Power Plate.

Denna träning är speciellt inriktad till nyförlösta mammor (minst 6 veckor).

Vid första besöket undersöker instruktören din bålstatus, även kallad diastaskontroll där man tittar efter hur eller om magmusklerna är separerade. Instruktören lägger sedan upp ett specifikt program för just dig utefter vad kontrollen visar.
Du tränar i mycket liten grupp (3 personer per grupp) detta för att alla skall bli ordentligt sedda och mötta. På denna kurs arbetar vi med att hitta styrkan inifrån och ut.

Det är mycket viktigt att bålen byggs upp på rätt sätt efter graviditeten, för att minska risken för skador. Om inte magmusklerna går ihop ordentligt saknar bålen”grundstödet” som du behöver för att inte felbelasta kroppen och andra muskler.

Du får hjälp att stärka upp bäckenbotten, magen och de djupaste ryggmusklerna. Vi jobbar igenom övningarna i lugn takt, vi tar stor hjälp av andningen och fokuserar på att hitta rätt ”lyft” i bäckenbotten för att få kontakt samt aktivitet i hela bålen.

Du träffar Hälsopartners certifierade power plate – och yogainstruktör, Anna Fritzsson, vid 5 tillfällen på Hälsopartners träningsstudio på Södermalm.

Adress: Magnus Ladulåsgatan 33, 118 65 Stockholm

 

Kurstillfälle 1

Dag och tid:

Onsdagar kl. 13.30-14.45

18/4, 25/4, 2/5, 9/5, 16/5

Pris: 1500 kr/person

Begränsat antal platser.
Din bebis är självklart välkommen att följa med dig på träningen!

Obs, denna kurs lämpar sig även för dig med svag bålstabilitet oavsett om du fött barn eller inte. Alla kan riskera att få separerade magmuskler.

 

Anmälan: annafritzsson@halsopartners.se

 

Powerplate Hälsopartners