Avkoppling genom Guidade Meditationer

Avkoppling genom Guidade Meditationer

Under denna stund får Du möjligheten att under Annas guidning, gå olika stigar till Din inre värld. Du vandrar inåt och lär känna världen härinne. Du tar del av symboler, färger, sinnesupplevelser, känslor och stämningar som speglar Dig och Din livssituation.

Meditationerna är upplagda så att Annas röst leder Dig till att möta Dig själv på flera olika sätt; din fysiska kropp och hur Du uppfattar den, dina sinnesfunktioner, Dina känslor och Ditt psyke. Meditationerna är djupa och intensiva oavsett om man ser, hör eller känner något eller ingenting alls. Allt är ett språk som kommer från Dig till Dig. Arbetet sker i en liten grupp men man reser ensam som individ.

 

Gruppen leds av Anna Cederstam Krantz.

Anna är utbildad kommunikolog och samtalsterapeut i psykosyntes, en terapi med andlig förankring. Anna är också utbildad inom idrottspsykologi och mentalträning. Vidare så är Anna är utbildad till hälsopedagog, samt certifierad kroppsterapeut med lång erfarenhet av att möta människor med stressade själar som ger kroppsliga symtom.

 

Gruppen är maximerad till 8 personer per grupp.

Kurslängd: 4 veckor eller 8 veckor

Löpande kursstarter, vid intresse maila detta till: anna@halsopartners.se